Ledig stilling som pedagogisk leder i Varingskollen barnehage

2 faste 100% stillinger som barnehagelærer/pedagogisk leder søkes til Varingskollen barnehage med tiltredelse 1.oktober 2023 og 1.januar 2024.

Barnehagen tilbyr lønn over tariff, tariffavtalen er gjennom PBL. Vi gir 5 ekstra dager tjenestefri med lønn til faglig utvikling.

Varingskollen barnehage er en privat foreldreeid 5 avdelingsbarnehage som ligger naturskjønt til ved foten av Varingskollen alpinanlegg. Barnehagens satsningsområde er natur, idrett og inkluderende miljø.   Er du engasjerte, troverdige, nytenkende og raus, liker å være ute, stå på ski/alpint eller langrenn om vinteren og leke med barna i skogen hele året, har god omsorg for barn og verdsetter å jobbe med faglig utvikling i team, er dette stilling som vil passe deg.

Vi ønsker oss gjerne flere menn til vårt lederteam.

Som barnehagelærer i Varingskollen barnehage, er du i barnehagens lederteam, vi drar i samme retning og jobber faglig sammen om barnehagens mål og utvikling.   Vi samarbeider med 2 andre private barnehager i Nittedal og med OsloMet om kompetanseheving og lederutvikling. Barnehagen har 5 planleggingsdager i året.

Søknadsfrist 13.august 2023

Tiltredelse forutsetter gyldig politiattest, men skal ikke legges ved søknaden.

Søknad, CV sendes til jorunn@varingskollenbhg.no.

Informasjon og spørsmål stilles daglig leder, 92457777