3 Ledige stillinger

3 ledige stillinger i barnehagen 1. Fagleder 2. Pedagogisk leder 3. Medarbeider

 

3 ledige stillinger i Varingskollen barnehage.

 

Er du engasjert, raus, nytenkende og troverdig og brenner for å gjøre en forskjell for barn, da må du se her:

 

Stilling 1: 

Fagleder i 100% stilling, som også er stedfortreder for daglig leder. Fortrinnsvis med videreutdanning i ledelse eller pedagogikk i tillegg til godkjent barnehagelærerutdanning.

Tiltredelse 1. april.

 

Stilling 2:

Pedagogisk leder/barnehagelærer i 100% stilling.

Tiltredelse 1. august.

 

Stilling 3:

Barnehageassistent i 100% stilling, engasjement som følger vedtak på barn med spesielle behov. Tiltredelse snarlig.

 

Barnehagen tilbyr lønn for barnehagelærere over tariff og 5 dager tjenestefri til faglig utvikling, ellers arbeids, pensjon og lønnsforhold gjennom PBL. 

Varingskollen barnehage er en privat forelder eid, 5 avdelings barnehage som ligger naturskjønt ved foten av Varingskollen alpinanlegg. Barnehagen satsningsområde er natur, idrett og inkluderende miljø. 

 

Vi som jobber i barnehagen brenner for å skape et godt miljø for store og små og har mangfold som visjon: «mange farger små blir til et helt fantastisk bilde, Varingskollen barnehage det er alle vi!»

 

Som fagleder og pedagogisk leder er du i barnehagens lederteam, vi drar i samme retning og jobber med faglig utvikling om barnehagens mål og utvikling. Som fagleder, stilling 1, har du sammen med daglig leder utvidet ansvar for faglig utvikling og leder barnehagens faglige team.

 

Vi ønsker deg som er pedagogisk engasjert, ser barn og gir de best mulig omsorg og utvikling. Du har evne til å motivere barn gjennom aktiv deltakelse i barnas lek og aktiviteter. Du er tålmodig: omsorgsfull og viser respekt for barn, foreldre og kollegaer. Du løsningsfokusert og fleksibel.

 

Søknadsfrist 16 februar.

Tiltredelse forutsetter gyldig politiattest, men skal ikke legges ved søknaden. Søknad og CV sendes jorunn@varingskollenbhg.no

Ytterligere informasjon om stillingen rettes til daglig leder, 92457777