/>

Starter du i barnehagen nå til høsten? Her finner du alt du trenger.

Det er ikke alltid lett å starte opp som helt ny i barnehage eller flytte over til en ny barnehage. VI har her prøvd å samle all den nødvendige informasjonen du trenger i forkant av første dag.

Velkomstbrev og oppstartsdato

Dette skal du ha fått tilsendt i posten av barnehagen og den avdelingen du skal begynne på. Har du ikke mottatt dette tar du kontakt med daglig leder i barnehagen.

Ny i barnehagen

Det meste om å være ny barnehagen kan du finne informasjon om på barnehagen hjemmeside under Praktisk informasjon og Ny i barnehagen. Her finner du også link til Registreringskort og Avtale om disponering av barnehagen som er fint å ha med første dag i barnehagen. Da vil barnehagen tidlig ha mest mulig informasjon om ditt barn.

Tilvenningsperioden

Informasjon om tilvenningsperioden og hvordan denne blir praktisert i Varingskollen Barnehage kan du også finne under Praktisk informasjon og Ny i barnehagen. Det viktigste for barnehagen er at man finner en løsning som både barn, foresatte og barnehage enige om. Det er barnet i fokus og hvert enkelt barn er forskjellige og dette utgjør ofte også forskjellige løsninger på tilvenning. 

Som nevnt tidligere kan man finne det meste av informasjon på barnehagen hjemmeside. Klikk dere da inn på Praktisk informasjon og du kan deretter klikke deg inn på temaet du eventuelt er nysgjerrig på.

Spørsmål vedrørende oppstart kan da stilles til din avdeling ved oppstart eller til daglig leder Jorunn Indrevik. 

Du kan også lese mer om tilknytning og tilvenning her.